nawerking representeren

Vaak merk je aan het einde van een avond met opstellingen dat ook de mensen die `alleen maar´ representant geweest zijn erg geraakt zijn door wat er langs gekomen is. Dit geldt trouwens zelfs voor degenen die alleen toegekeken hebben. Als opsteller wordt je dan wel eens nieuwsgierig hoe het die mensen verder vergaat: is het een effect dat verdwijnt bij de eerste stap op weg naar huis, of na een goede nachtrust? Of is er net als bij de vraagstellers een proces op gang gekomen naar meer heelheid?
Onlangs hadden wij wat dat betreft een leuke ervaring: een deelnemer die een aantal maanden geleden representant geweest was vertelde dat zij enige tijd na de opstelling merkte dat een schuldgevoel waar zij een tijd lang last van had gehad, verdwenen was.
Is dit een wetenschappelijk bewijs dat het representant zijn helpt? Zeker niet, maar het is op zijn minst leuk om te horen!

Over Wetendveld

Wetendveld is het samenwerkingsverband van Selma van Huijzen en Ton Meulman
Dit bericht is geplaatst in werkt het. Bookmark de permalink.

4 reacties op nawerking representeren

  1. 997545 743942Some truly nice and utilitarian info on this internet website , besides I feel the layout holds fantastic attributes. 516237

  2. 162444 964581You need to have to join in a contest very first with the finest blogs on the web. I most certainly will suggest this site! 177147

  3. go now schreef:

    377007 741499Aw, this was a actually good post. In concept I would like to put in writing like this in addition – taking time and actual effort to make a very excellent article? but what can I say? I procrastinate alot and by no indicates appear to get something done. 47565

  4. 328622 188356Superb read, I just passed this onto a colleague who was performing just a little research on that. And he in fact bought me lunch because I located it for him smile So let me rephrase that. 261639

Reacties zijn gesloten.