Opstellingen in De Walvis

Sinds de versoepeling van de corona-maatregelen hebben we alweer enkele opstellingenavonden mogen organiseren. Het blijkt prima te werken, ook met inachtneming van voldoende afstand. Wel is de maximale groepsgrootte wat kleiner dan vroeger, namelijk zes deelnemers.

Ook kun je je weer aanmelden voor een individuele opstelling bij ons in de Walvisstraat, dat vindt dan plaats in de grote ruimte in verband met de afstand.

———————————————————————————————

Wil je toch liever online ? Dat kan ook:

Een online opstelling verloopt iets anders dan wat we gewend zijn. Ten eerste is er geen groep aanwezig, dus het is altijd individueel.

Als je fysiek bij ons komt voor een individuele opstelling hebben wij materiaal om te gebruiken: halfedelstenen, poppetjes, badeendjes, blaadjes. Online is het handiger als jij zelf materiaal klaar hebt liggen. Het maakt eigenlijk niet uit wat voor materiaal dat is, als het jou maar aanspreekt.

Uiteraard is het belangrijk te videobellen vanuit een rustige ruimte waar je je op je gemak voelt, en te zorgen dat je niet gestoord wordt door je eventuele huisgenoten.